Garasje

Ønsker du å få bygget en garasje på eiendommen din? En garasje er et trygt oppbevaringssted for bilen din, og du slipper snø og vinduer som må skrapes på vinterstid. En garasje er også en romslig oppbevaringsplass for verktøy, dekk og annet som må lagres.

 

Vi har mye erfaring med bygging garasje på Øvre Romerike. Kontakt oss gjerne for en befaring på din eiendom.

 

Våre tømrere har god kjennskap til byggereglene 

Du kan få oppført en garasje på inntil 50 kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen. Dette gjør at du sparer tid på søknader og du slipper å betale gebyr for byggesøknad. Selv om garasjen ikke er søknadspliktig, finnes det imidlertid noen regler som må overholdes for at garasjen skal kunne oppføres lovlig. 

  • Garasjen kan være på inntil 50 kvadratmeter, og kan ikke brukes til bo eller opphold.
  • Den må være minimum én meter fra nabogrensen.
  • Den må være minimum én meter fra annen bygning på tomten din.

Jamo Entreprenør har full kontroll på alle gjeldende lover og regler, som stadig er i endring. Vi hjelper deg alltid gjennom prosessen nå du skal bygge eller rehabilitere, og sørger for at ditt byggeprosjekt utføres i henhold til gjeldende lovverk. 

 

Vi skreddersyr garasjen til ditt bruk 

En garasje skal være praktisk utformet, basert på dine behov knyttet til størrelse og oppbevaringsplass. Samtidig må den være optimalt byggteknisk utført, slik at eksempelvis regnvann og smeltet snø fra bilen kan renne ut. Gulvet bør derfor ha en helling slik at vann og fukt ikke blir værende inne. 

 

Som spesialist på bygging av garasjer hjelper vi deg med å finne de mest optimale løsningene for deg. Vi kan blant annet hjelpe deg med valg av garasjeport og gi deg gode råd ved valg av materialer, funksjoner og utforminger. Vi har lang erfaring fra bransjen, er hyggelige fagfolk og leverer alltid høy kvalitet til konkurransedyktig pris. 

 

Din byggentreprenør på Øvre Romerike

I tillegg til oppføring av garasje, tilbyr vi alt innen tilbygg, påbygg, nybygg og ombygging av næringslokaler. Vi er også spesialister på rehabilitering av eksisterende boligmasse og renovering av eldre bebyggelse. Vi kommer gjerne på en befaring og gir deg et uforpliktende pristilbud.

 

Ta kontakt med Jamo Entreprenør om du ønsker å få bygget en garasje på Øvre Romerike.