Renovering

Renovering og oppussing av bolig

Med tiden vil mange boliger begynne å kjenne på tidens tann, som et resultat av både ordinær bruk og slitasje fra vær og vind. Dermed vil det etter hvert bli aktuelt med både innvendig og utvendig renovering av boligen. En renovering sørger for at boligen holder samme standard som moderne boliger. Dette vil bidra til å øke bokomforten. Samtidig kan det gi lavere bokostnader på sikt, for eksempel gjennom lavere oppvarmingskostnader grunnet bedre isolasjon. 

 

Skal du renovere eller pusse opp boligen i nærmeste fremtid? Vi er din totalentreprenør på Romerike og tar på oss små og store oppdrag.

 

Dyktige håndverkere med lang erfaring

Hos Jamo Entreprenør AS kan du være trygg på at jobben blir utført på en god måte og i henhold til alle retningslinjer. Vår stab består av kompetente håndverkere med over 25 års erfaring innenfor bygging, oppussing og rehabilitering av bolig. Dette gjør oss i stand til å se din boligs potensial og levere løsninger som hever din levestandard.

 

Vi tar oppdrag som totalentreprenør, slik at du bare har ett firma å forholde deg til. Vi har gode samarbeidspartnere som vi henter inn på større renoveringsprosjekter. Dette gir deg kvalitetsmessig utført arbeid, og optimal fremdrift i prosjektet. Vi utfører alltid arbeidet i henhold til avtalen vi har med deg, og til avtalt tid og pris. Vårt hovedfokus er at du skal bli fornøyd med det endelige resultatet. Derfor vektlegger vi alltid god kommunikasjon med deg underveis i prosessen.


Renovering av bolig og fritidsbolig på Romerike

Som totalentreprenør kan vi levere det aller meste innenfor renovering. Vi har mye erfaring med renovering av kjøkken, bad, mur og gulv. I tillegg kan vi hente inn spesialister på andre fagfelt, for eksempel rørlegger og elektriker, ved behov. Ønsker du at vi kommer på en uforpliktende befaring? Send oss en henvendelse så tar vi kontakt med deg.