Restaurering

Restaurering av bolig på Romerike og Eidsvoll

Hvis du har kjøpt et eldre trehus eller en eldre bolig med verningsgrunnlag, stilles det ekstra høye krav når boligen med tiden skal fornyes. Når du skal ha utført restaurering av en eldre bolig, er det avgjørende at rehabiliteringsansvarlig har tilstrekkelig med kunnskap om byggtekniske endringer, eksempelvis bærende elementer. Derfor kan det være gunstig å finne en entreprenør med lang erfaring og innsikt i byggtekniske endringer for å sikre en god restaurering.

 

Vi har mye erfaring med arbeid på eldre bebyggelse og utfører kvalitetssikker restaurering på Øvre Romerike. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om ditt restaureringsprosjekt.

 

Helhetlig kompetanse på eldre bebyggelse

Jamo Entreprenør AS gjennomfører restaurering i samsvar med dine ønsker for boligen og kommunale retningslinjer for eldre boliger med verningsgrunnlag. Vi sørger for at boligen oppgraderes i tråd med moderne standard, uten at det går på bekostning av boligens sjarm og sjel. 

 

Vi har over 25 års erfaring med restaurering av bolig, og har en helhetlig kompetanse på eldre bebyggelse. Vi kan også bistå ved eventuelle spørsmål rundt påbygg og tilbygg til eldre boliger. Vi utfører blant annet:

  • Restaurering av små og store boliger 
  • Utvendig og innvendig om- og utbygging 
  • Vedlikehold og reparasjon

 

Din totalentreprenør på Øvre Romerike

Våre dyktige medarbeidere har kompetanse og erfaring med alt fra oppføring av nybygg og til renovering og restaurering av eldre hus. Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring der vi gir deg en oversikt over hva som må gjøres og gir deg et prisoverslag. I pristilbudet vil vi spesifisere hva det er kritisk at utføres, hva som burde gjøres og hva som eventuelt kan vente til et senere tidspunkt.

 

Som totalentreprenør kan vi bistå med fagpersoner med ekspertiseområde innen våre egne fagfelt. I tillegg samarbeider vi med håndverkere med kompetanse på elektrisk installasjon, rørleggertjenester og interiør. På den måten har du tilgang på flere tjenester, men trenger kun å kommunisere direkte med ett firma.

 

Ta kontakt hvis du har spørsmål vedrørende rehabilitering eller ønsker å bestille befaring.