Rehabilitering

Innvendig og utvendig rehabilitering av bolig

Jamo Entreprenør AS tilbyr innvendig og utvendig rehabilitering av bolig. Mange hus og eiendommer bygget før 1990 oppfyller ikke dagens krav til ventilasjon, oppvarming og isolering. Det er imidlertid ikke slik at du må rive boligen og bygge nytt, mye kan fikses gjennom god rehabilitering utført av kompetente fagfolk. Vi utfører rehabilitering av kontorlokaler og næringslokaler, samt betongrehabilitering og totalrehabilitering av hus og leiligheter. 

 

Etter rehabilitering vil boligen eller bygget være mer miljøvennlig, og du sparer inn på fyrings- og oppvarmingskostnader, samt får et bedre inneklima.

 

Ønsker du å få utført rehabilitering av bolig eller næringsbygg? Kontakt oss for en uforpliktende samtale.

 

Etterisolering reduserer boligens varmetap

Vi utfører stadig vekk etterisolering, og anbefaler dette for å senke varmetapet og gjøre din bolig bedre rustet for vær og vind. Noe av det viktigste å etterisolere kan være loftsgulvet. Ettersom varmen stiger oppover, vil den forsvinne opp mot loftet og ut av boligen om det ikke tettes på en god måte. Etterisolering er også bra for loftsrommet, som skal holde seg kaldt for å unngå fukt eller isdanning i takrennene. 

Her kan du se bilder av noen av arbeidene vi har utført for fornøyde kunder på Romerike.

 

Mer stabil innetemperatur med nyere vinduer og dører

Vinduer som er mer enn 20 år gamle, slipper ut 2,5 ganger så mye varme som vinduer som produseres i dag. Gamle vinduer kan slippe ut så mye som 40% varme. Dagens vinduer er laget for å redusere varmetap, som gjør at du sparer strøm og får en mer stabil innetemperatur. Vinduers isolasjonsevne måles i U-verdi – jo lavere u-verdi, jo bedre isolert er vinduet. Enova anbefaler U-verdier på under 1.0.

 

Tømrertjenester til konkurransedyktig pris

Vi har lang erfaring fra bransjen, hyggelige fagfolk og leverer høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi holder til på Eidsvoll, men utfører jobber over hele Øvre Romerike. 

 

Ta kontakt med Jamo Entreprenør AS om du har behov for rehabilitering på Øvre Romerike.