Rehabilitering

Jamo Entreprenør AS tilbyr innvendig og utvendig rehabilitering. Mange hus og eiendommer bygget før 1990 oppfyller ikke dagens krav til ventilasjon, oppvarming og isolering. Ofte er det beste å rehabilitere fremfor å bygge helt nytt. Boligen din vil være mer miljøvennlig, og du sparer inn på fyrings- og oppvarmingskostnader, samt får et bedre inneklima.


Etterisolering

Vi utfører stadig vekk etterisolering, og anbefaler dette for å senke varmetapet og gjøre din bolig bedre rustet for vær og vind. 

Noe av det viktigste å etterisolere kan være loftsgulvet. Varme stiger oppover, og forsvinner opp mot loftet om det ikke tettes på en god måte. Dette er også bra for loftsrommet, som skal holde seg kaldt for å unngå fukt eller isdanning i takrennene. 

Vi utfører også rehabilitering av kontorlokaler og næringslokaler, betongrehabilitering og totalrehabilitering av hus og leiligheter.

Se våre referanser her.


Skifte av vinduer og dører

Vinduer som er mer enn 20 år gamle, slipper ut 2,5 ganger så mye varme som nye vinduer. Gamle vinduer kan slippe ut så mye varme som 40%. Dagens vinduer er laget for å redusere varmetap, som gjør at du sparer strøm og får en mer stabil innetemperatur. Vinduers varmetap måles i U-verdier - hvor lavest tall er best. Enova anbefaler U-verdier på under 1.0.


Tømrertjenester til konkurransedyktig pris

Vi har lang erfaring fra bransjen, hyggelige fagfolk og leverer høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Vi holder til på Eidsvoll, men utfører jobber over hele Øvre Romerike. 


Ta kontakt med Jamo Entreprenør AS om du har behov for rehabilitering på Øvre Romerike.