Påbygg

Påbygg til ditt behov

Påbygg er en utvidelse av boligen uten at husets grunnflate endres. Med andre ord innebærer det ofte at det bygges på huset i høyden. Eksempler på påbygg kan være å bygge på en ekstra etasje eller en takterrasse. Det kan også være en utvidelse i form av en balkong, så lenge balkongen ligger minimum fem meter over bakken.

 

Et påbygg er alltid søknadspliktig, og søknaden må være godkjent av kommunen før arbeidet påbegynnes. Det er også et krav fra kommunen at ansvarlig entreprenør har ansvarsrett over tiltaket som skal utføres.

 

Ønsker du i stedet å utvide boligen med et tilbygg kan vi også hjelpe med dette. Les mer om tilbygg her.

 

Mer enn 25 års erfaring med boligutvidelser

Våre byggmestre og tømrere har over 25 års erfaring fra store og små boligprosjekter, og kan hjelpe deg uansett behov. Vi har kontroll på regelverket og kan hjelpe deg med søknadsprosess mot kommunen. I tillegg kan vi bistå med gode råd og veiledning, og svare på spørsmål du har rundt krav og tilvalg.

 

Vi tar oppdrag som totalentreprenør, for å gjøre prosessen enkel og oversiktlig for deg. Utover våre egne faglærte spesialister innen bygg, har vi samarbeid med dyktige håndverkere på andre fagfelt. Dersom ditt prosjekt krever elektriker eller rørlegger, henter vi inn og koordinerer med disse. Vi tar fullt ansvar for arbeidet som utføres av våre underleverandører, og gir oss ikke før du har fått et påbygg som svarer til forventningene.

 

Høy kompetanse innen påbygg på Eidsvoll og Romerike

Planlegger du å bygge på din bolig eller tomt, får du mange fordeler ved å engasjere Jamo Entreprenør AS. Hos oss får du konkurransedyktige priser, en totalleverandør å forholde seg til og særdeles høy kvalitet på de jobbene som utføres av oss eller av våre underleverandører. 


Ta kontakt dersom du har spørsmål vedrørende påbygg, eller ønsker befaring.