Nybygg

Ønsker du å bygge et nytt hus? Gjennom samarbeid med Jamo Eiendomsutvikling AS leverer vi nøkkelferdige Byggmannhus.

Nybygg lar deg velge helt selv hvordan du ønsker å bo. Vi hjelper deg gjerne med å bygge en helt ny bolig, skreddersydd etter dine ønsker knyttet til design og funksjonalitet. Du får et hus tilpasset deg og din familie, med smarte løsninger som dekker deres behov. Vi kan sette opp alle typer nybygg, fra små og store hus til hytter, garasjer og tilbygg. 

 

På nybyggsprosjekter samarbeider vi svært tett med Jamo Eiendomsutvikling AS.


Vi følger deg gjennom hele prosessen

Sammen med Jamo Eiendomsutvikling har vi lang erfaring med å hjelpe nordmenn med å bygge drømmeboligen. Vi er tilstede helt fra idéfasen og til bygget er ferdigstilt. Vi bistår med arkitekt og god rådgivning underveis, for å sikre at boligen du bygger vil dekke alle dine behov. Vi står ansvarlig for entreprisen, og leier inn annen nødvendig arbeidskraft slik som elektriker og rørleggere.

 

Du velger selv hvor involvert du vil være i byggeprosessen. Vi kan levere basert på skreddersøm og tett dialog, men også nøkkelferdige hus som er klare til innflytting.


Vi er konkurransedyktige på pris, uten at det går på bekostning av kvaliteten på den ferdige boligen. Du vil få et gjennomarbeidet prisoverslag på forhånd, som gir en god oversikt over både kostnader og tidsforløp. Dersom endringer skulle forekomme underveis i prosessen, vil vi ha løpende dialog med deg. Du vil også ha mulighet til å påvirke kostnadene selv, gjennom ulike tilvalg og lignende.

 

Høy kompetanse på oppføring av nybygg

Som utbygger er det vi som står ansvarlig for at ditt nybygg blir oppført i henhold til gjeldende lovverk. Vi har sentral godkjenning. Dette er et bevis på at vi er en seriøs aktør, som mestrer alt fra søknader og prosjektering, til selve utførelsen og nøye gjennomgang av prosjekt og tiltak som krever byggetillatelse.

 

Vi har lang erfaring i bransjen og høy kompetanse på boligprosjekter som eneboliger, tomannsboliger, leiligheter og rekkehus. I tillegg har vi erfaring med renovering og restaureringsprosjekter, og kan føre opp tilbygg og påbygg på eksisterende bygg. Vi tar gjerne på oss oppdrag som totalentreprenør, for å gjøre prosessen mer oversiktlig for kundene våre. For oss kommer kundens behov alltid først, og vi garanterer at du vil møtes av hyggelige fagfolk som leverer høy kvalitet til konkurransedyktig pris.


Som leverandør stiller vi strenge krav til egne rutiner, samarbeidspartnere og leverandører. Dermed kan du være trygg på at oppføringen av din nye bolig vil foregå på en kvalitetsmessig god måte. 


Ta kontakt med Jamo Entreprenør AS eller Jamo Eiendomsutvikling AS om du har behov for nybygg på Romerike.